Over Esther

Zoek jij wat voor aan de muur, maar je weet niet wat?
Zat van al die schilderijen die iedereen al kan kopen in een woonwinkel?
Wil je een origineel cadeau geven aan iemand wat ook nog eens heel persoonlijk is?
Wil je iets unieks?
Op zoek naar iemand die voor jou gaat brainstormen en vol zit met inspiratie en ideeën?
En tussendoor ook nog op de hoogte gehouden worden van je mooie opdracht?

Dan kan ik jou zeker helpen!

Mijn naam is Esther

Als creatieveling ben ik ruim 15 jaar aan het schilderen. Ik heb mijn kennis opgedaan door het volgen van allerlei workshops en online trainingen. Iets wat ik ook zal blijven doen, want er is zoveel mogelijk op dit gebied en het verveeld nooit. Elke opdracht is anders en door heel veel bezig te zijn met iets wat ik geweldig vind krijg ik ook steeds meer en meer ervaring die ik graag met je deel.

Ik houd van onder de verf zitten

Ik geloof dat ik in overleg met jou tot een uniek idee kan komen. Een kunstwerk waar je blij van word of waar jij iemand een heel groot plezier mee doet. Ik geniet van het moment wanneer iemand tevreden & glimlachend naar het kunstwerk kijkt. Deze zal dan ook niet eerder mijn schildersezel verlaten tot ik er zelf 100% achter sta. Door samen te brainstormen kan ik er achter komen wat bij jou past en maak ik iets waar je niet op uitgekeken raakt. 

Ik houd van werken met verschillende materialen

Mijn droom om van mijn hobby mijn werk te maken is zo’n 5 jaar geleden begonnen. Door een facebookpagina op te zetten was het met name mijn bedoeling om mijn schilderijen zo onder de aandacht te brengen. Maar tot op heden schilder ik voornamelijk in opdracht. De kennis die ik hiermee op heb gedaan heeft mij tot de ontdekking gebracht dat dit mensen aanspreekt. Per persoon heeft iedereen uiteenlopende wensen en over smaak valt nog steeds niet te twisten. Doordat ik graag met verschillende technieken, kleuren en materialen werk kan ik een schilderij of houtskool tekening maken die helemaal op jou smaak is gebaseerd. Dit is toch veel makkelijker dan een eeuwigheid zoeken naar net dat ene kunstwerk wat bij jou inrichting past?

Ik houd van kleur

Stel je voor je wilt je huisdier laten vastleggen. Dan is het bijvoorbeeld de vraag of je het realistisch of speels wilt hebben. Veel kleur, weinig kleur. Welke afmeting? Dit zijn allemaal onderwerpen die ik bij jou thuis met je door neem. Vervolgens probeer ik d.m.v. foto’s een soort moodboard aan te dragen waar ik daarna dan weer mee aan de slag kan. Wil je gewoon de opdracht in mijn handen leggen en mij het vertrouwen geven om iets moois te creëren? Ook dan zal ik je zeker niet teleurstellen.

Ik houd van uitdagingen

Ik houd er van je blij te maken met mijn kunst

Copyright: ik besteed heel veel aandacht aan mijn werk. Maak deze alsjeblieft niet na. Wil je mijn werk gebruiken als inspiratie, neem dan contact met mij op.