Happy Painting Workshop (pagina onder constructie)

Duik met mij mee in een wereld van vrolijke bonte kleuren!

Happy Painting is een vrolijke schildermethode voor jong en oud die je ontspanning en vertrouwen geeft in je eigen creativiteit en je laat zien dat JIJ ook ECHT kunt schilderen! Je hoeft absoluut niet bang te zijn om fouten te maken. Ik neem je stap voor stap mee in deze makkelijke en ontspannen manier van schilderen. Elke creatie is uniek & mooi. En foutjes zijn echt de kers op de taart! Wil je dit met een paar vriendinnen doen, dan kom ik graag bij je langs om een @Home Happy Painting workshop te geven.
Heb je een specifieke wens? Ook dan vinden we vast een leuk thema om daarmee aan de slag te gaan. En pas op! Want voor je het weet ben je besmet met dit Happy Painting virus.

Welke doelgroep? Het maakt mij niet uit!

Mijn schilderijen & houtskooltekeningen maak ik voor verschillende mensen.

 

Zakelijk

Voor zakelijk kun je denken aan een kantoor, winkel, boerderij of openbaar gebouw. Voor elke richting kan ik een passend kunstwerk maken speciaal gericht op jou bedrijf of dienst. Bijvoorbeeld het logo verwerken in het schilderij. Ook kun je denken aan het maken van een illustratie op bijv. een bierflesje.

 

Kinderen

En een schilderij voor kinderen kan ook heel leuk zijn. Denk maar eens aan een logo van een voetbalclub, lievelingsdier, stripfiguur of gewoon een fantasierijk en vrolijk schilderij. En als het direct op de muur mag, dan doen we dat toch gewoon. Bij een babykamer zou je kunnen denken aan een schilderij met dieren zoals een nieuwsgierige giraffe of een uil die vanuit een boom alles in de gaten houdt. Maar ook teksten of een vrolijk doek met informatie wat je op een geboortetegel zet. Ideeën in overvloed!

Particulier

Bij particulier kun je denken aan je woonkamer, hal of slaapkamer. Op doek, hout of mixed media papier. Met een mooie creatie van bijvoorbeeld je huisdier of lekker abstract met materialen erop. Materialen die je op mijn schilderijen tegen komt zijn bijvoorbeeld spiegelstukjes, mozaïek, dikke lagen verf, zand, houten/ ijzeren letters & figuren, foto’s enz. Het is maar net wat de opdracht in mij oproept.

Werkwijze

Ik geloof echt dat Happy Painting meer is dan alleen een middagje creatief zijn. Natuurlijk is het ook een gezellige en vrolijke workshop, maar je kan er ook veel meer mee bereiken. Denk eens aan hoe kinderen tekeningen maken. Voor hun maakt het niet uit of een poppetje 4 of 5 vingers heeft en of het wel echt lijkt of niet. Ze zijn er allemaal even trots op! En dat is wat ik jou ook wil laten ervaren. Genieten van je eigen creatie ongeacht de uitkomst. En zeg nou zelf, jij kon toch de eerste keer ook niet gelijk wegfietsen? Je had zijwieltjes nodig voordat je los kon gaan. Bij Happy Painting bied ik je de zijwieltjes aan en hoe meer je aan het schilderen bent, hoe losser je wordt! Je helemaal verliezen en ontspannen in dat wat je op papier brengt. Dit helpt bijv. ook in moeilijke tijden van verdriet of ziekte. Even de gedachten op wat anders in plaats van bezig zijn met de drukte en zorgen van elke dag! 

 

Esther is een zeer creatief persoon & een groot talent in opkomst. Ze maakt elke keer totaal wat anders en werkt niet vanuit één stijl. Dit is juist haar kracht en hier onderscheid ze zich echt in. Esther heeft de vrije hand gekregen in de opdracht. Ik had geen idee, op de afmeting na, hoe het schilderij zou gaan worden. Ik heb geen moment getwijfeld dat het resultaat niet mooi zou worden, door haar ervaring wist ik dat het wel een passend schilderij zou worden voor mijn kantoor. Ik kan haar dan ook aan iedereen aanraden. En als je echt wat anders dan anders wilt zou ik adviseren Esther de vrije hand te geven in haar opdracht. Ze is een vlotte dame die goed uit weet te vinden wat bij je past. Wanneer ik weer een kunstwerk nodig ben weet ik wel bij wie ik moet zijn. Het schilderij wat ik door haar heb laten maken is uniek en Esther heeft heel goed weten vast te leggen dat er maar één “de Schoonste” kan zijn.

Klaas Harms

Directeur, Schoonmaakbedrijf Klaas Harms

Materialen

Verf

Ik werk voornamelijk met acrylverf. Dit kan op doek, hout of zelfs steen.

Mixed Media

Dit is toch wel één van mijn favorieten, omdat ik alle materialen (en meer!) kan combineren. In deze stijl gebruik ik soms dingen die iemand anders weggooid. Denk aan vloei- of krantenpapier, foto’s, kralen, wol, jute, touw, mozaïek, enz.

Houtskool

Prachtig materiaal & heel verrassend wat je uit iets met weinig kleur kunt creëren. 

Wie Esther vraagt voor een opdracht kan rekenen op goede ervaring van een sociale meid die voor iedereen klaar staat. Elk kunstwerk blijkt telkens weer een verrassing te zijn. Het kunstwerk van mij is zeker een uniek exemplaar omdat het gemaakt is op mijn persoonlijke wensen. Van tevoren vraagt ze wat je precies wilt en luistert daar goed naar. En daar gaat Esther dan vervolgens mee aan de slag. Ik ben erg tevreden over mijn kunstwerk waar wij nog jaren plezier van zullen hebben & heb zeer zeker niet getwijfeld of het niet naar de zin zou zijn. Anders kon er tenslotte altijd nog wel iets veranderd worden. Nieuwsgierig was ik natuurlijk wel over wat het uiteindelijke resultaat zou gaan worden. Ik zou Esther best nog eens kunnen vragen voor een opdracht en raad haar aan iedereen aan, want ze werkt met veel verschillende technieken en heel gevarieerd. Een perfectionist & unieke vrouw!

Ingrid Brinkman

Particulier

N

Ik stuur het op of kom het persoonlijk langsbrengen

N

Met zorg verpakt en gereed om op te hangen

N

Een mooie lijst eromheen? Ook dit kan ik voor je regelen.

Wil je een schilderij door mij laten maken?

Stuur je vraag of een terugbelverzoek via onderstaand formulier.

Ja

6 + 7 =

Copyright: ik besteed heel veel aandacht aan mijn werk. Maak deze alsjeblieft niet na. Wil je mijn werk gebruiken als inspiratie, neem dan contact met mij op.