Cadeau’s

Laat mij jou inspireren

Niet langer meer zoeken naar iets wat toch altijd net niet dat heeft wat jij in gedachten hebt. Laat mij het gewoon voor je maken! Dan is het uniek & persoonlijk op smaak gemaakt, waar je nooit op uitgekeken raakt.
Je hoeft er niet de straat voor op, om winkels in en uit te lopen. Ik kom vrijblijvend bij je langs.
Heb je maar 1 specifieke wens wat op jou schilderij moet komen? De rest wil je aan mij over laten? Het kan allemaal. Samen komen we tot een prachtig eindresultaat waar we beide heel gelukkig van worden en 100% achter staan.

Welke doelgroep? Het maakt mij niet uit!

Mijn schilderijen & houtskooltekeningen maak ik voor verschillende mensen.

 

Zakelijk

Voor zakelijk kun je denken aan een kantoor, winkel, boerderij of openbaar gebouw. Voor elke richting kan ik een passend kunstwerk maken speciaal gericht op jou bedrijf of dienst. Bijvoorbeeld het logo verwerken in het schilderij. Of heb je een boerderij dan leg ik één of meerdere koeien vast op doek.

 

Kinderen

En een schilderij voor kinderen kan ook heel leuk zijn. Denk maar eens aan een logo van een voetbalclub, lievelingsdier, stripfiguur of gewoon een fantasierijk en vrolijk schilderij. En als het direct op de muur mag, dan doen we dat toch gewoon. Bij een babykamer zou je kunnen denken aan een schilderij met dieren zoals een nieuwsgierige giraffe of een uil die vanuit een boom alles in de gaten houdt. Maar ook teksten of een vrolijk doek met informatie wat je op een geboortetegel zet. Ideeën in overvloed!

Particulier

Bij particulier kun je denken aan je woonkamer, hal of slaapkamer. Op doek, hout of mixed media papier. Met een mooie creatie van bijvoorbeeld je huisdier of lekker abstract met materialen erop. Materialen die je op mijn schilderijen tegen komt zijn bijvoorbeeld spiegelstukjes, mozaïek, dikke lagen verf, zand, houten/ ijzeren letters & figuren, foto’s enz. Het is maar net wat de opdracht in mij oproept.

Esther is een zeer creatief persoon & een groot talent in opkomst. Ze maakt elke keer totaal wat anders en werkt niet vanuit één stijl. Dit is juist haar kracht en hier onderscheid ze zich echt in. Esther heeft de vrije hand gekregen in de opdracht. Ik had geen idee, op de afmeting na, hoe het schilderij zou gaan worden. Ik heb geen moment getwijfeld dat het resultaat niet mooi zou worden, door haar ervaring wist ik dat het wel een passend schilderij zou worden voor mijn kantoor. Ik kan haar dan ook aan iedereen aanraden. En als je echt wat anders dan anders wilt zou ik adviseren Esther de vrije hand te geven in haar opdracht. Ze is een vlotte dame die goed uit weet te vinden wat bij je past. Wanneer ik weer een kunstwerk nodig ben weet ik wel bij wie ik moet zijn. Het schilderij wat ik door haar heb laten maken is uniek en Esther heeft heel goed weten vast te leggen dat er maar één “de Schoonste” kan zijn.

Klaas Harms

Directeur, Schoonmaakbedrijf Klaas Harms

Materialen

Verf

Ik werk voornamelijk met acrylverf. Dit kan op doek, hout of zelfs steen.

Mixed Media

Dit is toch wel één van mijn favorieten, omdat ik alle materialen (en meer!) kan combineren. In deze stijl gebruik ik soms dingen die iemand anders weggooid. Denk aan vloei- of krantenpapier, foto’s, kralen, wol, jute, touw, mozaïek, enz.

Houtskool

Prachtig materiaal & heel verrassend wat je uit iets met weinig kleur kunt creëren. 

Wie Esther vraagt voor een opdracht kan rekenen op goede ervaring van een sociale meid die voor iedereen klaar staat. Elk kunstwerk blijkt telkens weer een verrassing te zijn. Het kunstwerk van mij is zeker een uniek exemplaar omdat het gemaakt is op mijn persoonlijke wensen. Van tevoren vraagt ze wat je precies wilt en luistert daar goed naar. En daar gaat Esther dan vervolgens mee aan de slag. Ik ben erg tevreden over mijn kunstwerk waar wij nog jaren plezier van zullen hebben & heb zeer zeker niet getwijfeld of het niet naar de zin zou zijn. Anders kon er tenslotte altijd nog wel iets veranderd worden. Nieuwsgierig was ik natuurlijk wel over wat het uiteindelijke resultaat zou gaan worden. Ik zou Esther best nog eens kunnen vragen voor een opdracht en raad haar aan iedereen aan, want ze werkt met veel verschillende technieken en heel gevarieerd. Een perfectionist & unieke vrouw!

Ingrid Brinkman

Particulier

N

Ik stuur het op of kom het persoonlijk langsbrengen

N

Met zorg verpakt en gereed om op te hangen

N

Een mooie lijst eromheen? Ook dit kan ik voor je regelen.

Wil je een schilderij door mij laten maken?

Stuur je vraag of een terugbelverzoek via onderstaand formulier.

Ja

14 + 12 =

Copyright: ik besteed heel veel aandacht aan mijn werk. Maak deze alsjeblieft niet na. Wil je mijn werk gebruiken als inspiratie, neem dan contact met mij op.