Dierenportretten

Laat mij jouw (huis)dier op een liefdevolle manier vastleggen!

Een foto is natuurlijk leuk van je (huis)dier, maar je wilt wat anders dan anders. Laat mij jouw (huis)dier dan gewoon voor je vastleggen! Dan is het uniek & persoonlijk op smaak gemaakt, waar je nooit op uitgekeken raakt.
Je hoeft er verder niets voor te doen. Ik kom vrijblijvend bij je langs.
Samen bespreken we alle unieke eigenschappen en kenmerken die jij graag terug wilt zien in het portret. Waardoor het tot een prachtig eindresultaat komt waarbij jij zegt “JA, dat is precies mijn maatje!” 

Welk dier? Het maakt mij niet uit!

Mijn pasteltekeningen maak ik voor iedereen die van dierenportretten houdt.

 

Huisdieren

Ik zie huisdieren als echte maatjes die deel uit maken van het gezin. In voor- en tegenspoed, ze voelen je perfect aan. Ik kom graag langs om kennis te maken met jou en je huisdier en maak dan gelijk foto’s waarmee ik thuis weer aan de slag kan. Alles in overleg met jou, want ik wil het karakter en die bepaalde blik waarin jij je huisdier zo goed herkent zo mooi mogelijk vastleggen. En is je huisdier overleden? Als jij zelf een mooie scherpe foto hebt, ook dan komen wij er vast samen uit!

 

Wildlife

Hou jij ook net zo veel van dieren in het wild als ik? Als het even kan trek ik mijn wandelschoenen aan en ga ik er even lekker op uit in de natuur. Er is in de natuur zo veel te vinden wat mij inspireert! Mijn hart gaat al sneller kloppen als ik een ree zie in het open veld. Maar ook de wilde zwijnen of een vos maken mij erg gelukkig. Heb jij een dier waar je helemaal weg van bent of mee verbonden voelt? Ook die leg ik n.a.v. een foto (mits vrij voor gebruik) heel graag voor je vast.

 

Dierenportret cadeau

Wil jij iemand verrassen met een dierenportret? Dan werk ik daar graag aan mee. Ik ben al vaker langs gekomen om foto’s te maken van het huisdier, terwijl het baasje met een smoes was weggelokt. Ook een cadeaubon is één van de mogelijkheden. Het is natuurlijk best lastig om een (huis)dier van iemand anders te omschrijven. En door een cadeaubon te geven, kan diegene uiteindelijk zelf met mij overleggen hoe het dierenportret moet worden.

Klik op onderstaande knop voor nog meer cadeau ideeën

Wij hebben Esther de Catalaanse herdershond van onze dochter Rolien vast laten leggen. Ik zag bij mijn zus een dierenportret van hun hond hangen dat door Esther gemaakt was en dat sprak mij geweldig aan. En Rolien leek dat ook wel wat, een portret van haar lievelingshond.
Esther is gegroeid met haar portretten, vooral met pastelkrijtjes. In goed overleg met haar is er veel mogelijk. Ik kreeg d.m.v. foto’s geregeld een update en werd steeds enthousiaster. Het eindresultaat was prachtig! Ik heb dan ook geen twijfel gehad tijdens het proces en had het volste vertrouwen dat het goed kwam. Toen ik het in het echt zag dacht ik WAUW!! Nog mooier dan op de foto’s die ik van Esther kreeg. Mijn dochter Rolien werd emotioneel toen ze het portret uitpakte, dat zegt al genoeg!! Esther is een vrolijke, enthousiaste en spontane jonge vrouw. Ze staat 100% achter het resultaat. Ik zou haar zeker aanraden. Samen met haar word het eindresultaat naar wens!

Annie Profijt

particulier

Werkwijze

Ik geloof dat ik in overleg met jou tot een uniek dierenportret kan komen. Een dierenportret waar je echt blij van word of waar jij iemand een heel groot plezier mee doet. Ik geniet van het moment wanneer iemand tevreden en glimlachend naar het kunstwerk kijkt. Het komt dan ook regelmatig voor dat de tissues erbij gehaald moeten worden (ja, ook voor mij!). Het dierenportret zal dan ook niet eerder mijn schildersezel verlaten tot ik er zelf 100% achter sta. Door samen te bespreken welke blik of karaktertrek kenmerkend is voor jou dier, teken ik iets waar je niet op uitgekeken raakt. Ook als jou maatje is overleden, kan ik d.m.v. foto’s een dierenportret maken. Het enigste wat ik dan vraag is een scherpe, duidelijke foto. Ik weet zeker dat het dierenportret dan nog specialer word en dat je gegarandeerd ontroerd raakt.

 

Wil jij graag meer informatie of een afspraak?

Vul dan snel het contactformulier in.

N

Alle dierenportretten worden gelijk ingelijst

N

Met een mooie passe-partout ter bescherming van het dierenportret

N

Met zorg verpakt en gereed om op te hangen

Copyright: ik besteed heel veel aandacht aan mijn werk. Maak deze alsjeblieft niet na. Wil je mijn werk gebruiken als inspiratie, neem dan contact met mij op.