Winter Fair Hardenberg
4, 5 en 6 november 2022

Snuffel workshop Happy Painting!

Happy Painting is een vrolijke schildermethode voor jong en oud die je ontspanning en vertrouwen geeft in je eigen creativiteit en je laat zien dat JIJ ook ECHT kunt schilderen! Speciaal voor de Winter Fair heb ik deze workshop bedacht. Een normale Happy Painting workshop duurt namelijk zo’n 2 à 3 uur. De snuffel workshop duurt een uur. Meedoen aan deze snuffel workshop is best speciaal, want in Nederland ben ik voor Happy Painting de eerste en enige licentiepartner die deze workshops nu mag geven. Happy Painting is opgericht door Clarissa Hagenmeyer. Zij is met haar bedrijf gevestigd in Duitsland. Doe jij mee tijdens de Winter Fair Hardenberg 2022? Lees snel verder!

Ik hoop tot ziens aan de workshop tafel in Hardenberg,
Liefs Esther.

 

Welke snuffel workshop Happy Painting kies jij?

Optie 1: kersthanger/ boekenlegger. Prijs € 17,50 p/p overdag en € 15,- p/p tijdens
Winter Fair by Night.
Optie 2: glas met lichtje. Prijs € 20,- p/p overdag en € 17,50 p/p tijdens Winter Fair by Night.

Je kan niets fout doen met Happy Painting! Foutjes zijn juist de kers op de taart!

Denk jij nog steeds dat je niet kunt schilderen? Deze vrolijke schildermethode geeft je het vertrouwen in je eigen creativiteit terug en laat je zien dat JIJ ook ECHT kunt schilderen! En zelfs als je al creatief bent en gewoon op zoek bent naar nieuwe manieren om te schilderen, zal Happy Painting je begeleiden op een pad van kleurrijke, vrolijke creaties. Dompel jezelf onder in de wereld van kleuren en laat je inspireren om de meest kleurrijke beelden voor jezelf te maken!

Happy Painting workshop

Doe jij mee tijdens de Winter Fair Hardenberg 2022, dan krijg je na afloop een leuke aanbieding voor een normale Happy Painting workshop!

Cadeautje na afloop

Als dank voor je deelname krijg je na afloop van de snuffel workshop Happy Painting ook nog een leuk kleinigheidje mee. Mogelijk maak je dan kans op een originele Happy Painting workshop voor 2 personen!

Extra korting tijdens de Winter Fair by Night op 4 november 2022

Tijdens de Winter Fair by Night op 4 november 2022 krijg je nog eens 
extra € 2,50 korting op de snuffel workshop Happy Painting, als actie voor de speciale avondopening.

N

Gezellig met je vriendin, moeder of buurvrouw aan de slag

N

Ook Happy Painting startersets te koop tijdens de Winter Fair

N

Maak kans op een Happy Painting workshop voor 2 personen

 Wil jij je NU AANMELDEN?

Vul dan snel het formulier in via de volgende knop:

Betalen/ annuleringswoorwaarden: graag zou ik je willen vragen te betalen d.m.v. een betaalverzoek en binnen 14 dagen na het versturen van het betaalverzoek. Deze stuur ik, samen met overige info, na aamelding naar je toe per app/ e-mail zoals je zelf hebt aangegeven op het aanmeldformulier. Zodra de betaling is voldaan, is je inschrijving definitief. Annuleren is dan niet meer mogelijk. Verzetten is nog wel mogelijk, mits dit minimaal 24 uur van tevoren is gedaan en mits er nog plekjes vrij zijn! Dit kan door mij te bellen of te appen op tel: 06-42219278. Mocht ik niet opnemen, spreek dan duidelijk je naam en nummer in en om welke dag en tijd het gaat. Ik bel je dan z.s.m. terug. En kun jezelf niet, dan mag er natuurlijk altijd iemand anders op jou naam meedoen. Kom je te laat voor de workshop, dan vind er geen restitutie plaats.

Copyright: ik besteed heel veel aandacht aan mijn werk. Maak deze alsjeblieft niet na. Wil je mijn werk gebruiken als inspiratie, neem dan contact met mij op.