Schilderijen

Gallerij

Vind hieronder voorbeelden van m’n werk. Zie je er iets tussen staan, laat het mij dan weten door het contactformulier in te vullen onderaan deze pagina.

Zie je hier iets tussen staan dat je graag wilt hebben, of wil je een schilderij door mij laten maken?

Stuur je vraag of een terugbelverzoek via onderstaand formulier.

Ja

8 + 7 =

Geprikkeld door een tekening van de hond van mijn broer, heb ik contact met Esther gezocht. Als verjaardagscadeau wilde ik graag onze 2 honden getekend hebben.
Esther was meteen enthousiast en wilde dit heel graag doen. Ze was net begonnen met houtskooltekeningen en vroeg of dit wat zou wezen.
Foto’s opgestuurd en Esther is begonnen met tekenen. Regelmatig even contact gehad voor een preview en om feedback te geven, Esther wil namelijk dat je 100% tevreden bent.
Het verjaardagscadeau was een groot succes en wij zijn meer dan 100% tevreden over het resultaat. De tekeningen hangen vol trots in ons trappengat.
Zoek je een leuk cadeau dan raad ik je aan contact met Esther op te nemen en laat je verrassen door haar creatieve geest.

Marja Smedema & Ria Hankamp

Particulier

Copyright: ik besteed heel veel aandacht aan mijn werk. Maak deze alsjeblieft niet na. Wil je mijn werk gebruiken als inspiratie, neem dan contact met mij op.