Dierenportretten (onder constructie)

Laat mij jouw (huis)dier op een liefdevolle manier vastleggen!

Een foto van je (huis)dier aan de muur is natuurlijk leuk, maar je wilt wat anders dan anders? Laat mij jouw (huis)dier dan voor je vastleggen! Dan is het uniek & persoonlijk op smaak gemaakt, waar je nooit op uitgekeken raakt. Ik kom vrijblijvend bij je langs. Samen bespreken we alle unieke eigenschappen en kenmerken die jij graag terug wilt zien in het dierenportret. Hierdoor komt het tot een prachtig eindresultaat waarbij jij zegt “JA, dat is precies mijn maatje!”

 

Welk dier? Het maakt mij niet uit!

Mijn pasteltekeningen maak ik voor iedereen die van dieren houdt. 

Huisdieren, dieren uit het wild of een dierenportret cadeau geven?

Mijn hart voor dieren is heel groot en ik vind ze dan ook fantastisch! Ik kom graag de mogelijkheden met je bespreken en zorg er voor dat jij net zo enhousiast word als ik. Ook als je iemand wilt verrassen met een dierenportret, maar je weet niet hoe of je hebt een bepaald bedrag te besteden? Ik kan je helpen.

Huisdieren

Tot nu toe zijn het voornamelijk de hondenbaasjes die mij weten te vinden. Geweldig, want ik krijg er elke opdracht een nieuw dierenvriendje bij! Dit betekent natuurlijk niet dat ik geen andere huisdieren teken. Kat, cavia, paard of konijn. Ik zou het top vinden om ook hun vast te mogen leggen! 

Dieren uit het wild

Dit kan een leeuw zijn met een indrukwekkende blik, maar ook een nieuwsgierige ree die net even z’n kop boven het veld uitsteekt. Ik teken n.a.v. een foto (mits vrij voor gebruik). Zodra ik tijdens een wandeling of ergens anders een dier zie dat mij inspireert, wil ik gelijk beginnen.

Dierenportret cadeau geven

Wil jij iemand een dierenportret cadeau geven, dan werk ik graag mee aan deze verrassing. Ik ben al vaker langs gekomen om foto’s te komen maken van het huisdier, terwijl het baasje met een smoes was weggelokt! Ook een cadeaubon is één van de mogelijkheden.

Werkwijze

Ik geloof dat ik in overleg met jou tot een uniek dierenportret kan komen. Een dierenportret waar je echt blij van word of waar jij iemand een heel groot plezier mee doet. Ik geniet van het moment wanneer iemand tevreden en glimlachend naar het kunstwerk kijkt. Het komt dan ook regelmatig voor dat de tissues erbij gehaald moeten worden (ja, ook voor mij!). Het dierenportret zal dan ook niet eerder mijn schildersezel verlaten tot ik er zelf 100% achter sta. Door samen te bespreken welke blik of karaktertrek kenmerkend is voor jou dier, teken ik iets waar je niet op uitgekeken raakt. Ook als jou maatje is overleden, kan ik d.m.v. foto’s een dierenportret maken. Het enigste wat ik dan vraag is een scherpe, duidelijke foto. Ik weet zeker dat het dierenportret dan nog specialer word en dat je gegarandeerd ontroerd raakt.

 Wil jij graag meer informatie of een afspraak?

Vul dan snel het contactformulier in. 

Copyright: ik besteed heel veel aandacht aan mijn werk. Maak deze alsjeblieft niet na. Wil je mijn werk gebruiken als inspiratie, neem dan contact met mij op.